Hotel Vue

DIT HOTEL IS MOMENTEEL NIET BESCHIKBAAR
(26-2-2018: volgens de directie is kort geleden failissement aangevraagd)

Hotel Vue is een comfortabel en ongedwongen drie sterren hotel met 36 verzorgde hotelkamers, diverse vergaderruimtes voor uiteenlopende business of leisure evenementen en sportieve invullingen in ons prachtige natuurgebied “Ingedael”. Maar ook een uitstekende plek om tot rust te komen van de beslommeringen van alledag waarin jouw wensen en beleving centraal staan.

Je kijkt onder andere uit op onze parkachtige tuin waar het ongedwongen verblijven is. Zelfs voor de allerkleinste hebben wij sinds kort een grote speeltuin met boomhut waar het veilig ravotten is (speeltuin gecertificeerd volgens het TUV keurmerk) en waar jezelf een dag compleet en ontspannen kunt doorbrengen op onze diverse terrassen. Hotel Vue beschikt over een groot, gratis parkeerterrein. Het parkeerterrein biedt plek voor 200 auto’s en is op ieder moment van de dag toegankelijk.

In de Brasserie kunnen gasten terecht voor een uitgebreid ontbijtbuffet, een smakelijk (zaken-) lunch, een luxe koffietafel of een heerlijk diner. Brasserie Vue biedt plek aan zo'n 100 gasten.

Aansluitend aan het diner is het onder het genot van een drankje gezellig natafelen in de Engelse bar. Uiteraard is het mogelijk om à la Carte te dineren of voor wisselende weekmenu's te kiezen.

Wolsdriesweg 7
6301 PM Valkenburg a/d Geul
Telefoon 043-604 0652

Telefax:  043-604 2525
internet:  www.hotelvue.nl
e-mail:     info@vue-caverne.nl