De gezelligste hotels van Valkenburg aan de Geul

Hotel Walram Germania

Hotel Walram is een comfortabel middenklasse hotel. Het voor Zuid-Limburg typische mergelgebouw is rustig gelegen op de oevers van het riviertje de Geul op twee minuten loopafstand van het gezellige centrum van Valkenburg.

Het hotel heeft de beschikking over 90 kamers in twee types. De 'standard' kamer welk past in het middenklasse segment (3-sterren) en de 'superior' kamer welke past in het 4-sterren segment. Alle kamers zijn voorzien van bad of douche en toilet, haardroger, TV, wekkerradio en telefoon. De kamers van het type 'superior' zijn zeer ruim. Tevens beschikt het hotel over kamers met whirlpool en een junior-suite met douche en whirlpool. U kunt gratis over draadloos internet (WiFi) beschikken.

Verder heeft het hotel een restaurant (airconditioned), een gezellige bar (airconditioned), receptiehal en lounge, lift, een overdekt zwembad en een sauna met stoombad en solarium. Sinds kort beschikken wij over een tennisbaan welke is gelegen op loopafstand van het hotel. Er is een kleine parkeerplaats achter het hotel. Zowel toeristisch als zakelijk bent u bij Hotel Walram aan het goede adres.

Walramplein 37
6301 DC Valkenburg a/d Geul
Telefoon 043-601 3047
Telefax:  043-6014200 
internet:  www.hotelwalram.nl
e-mail:    info@hotelwalram.nl