De gezelligste hotels van
Kerststad Valkenburg aan de Geul

Hotel Thermae-2OOO

Privileges voor hotelgasten

Het hotel ligt pal naast de thermale baden. Via een gang loopt u zo in badjas van de hotelkamer naar de baden. Speciaal voor onze hotelgasten zijn de baden al om 08:00 uur open. Het eerste uurtje is het dus extra rustig. Het saunalandschap is vanaf 09:00 uur toegankelijk. Tevens kunt u in Bar Delight gebruik maken van onze open WiFi aansluiting.

Bovendien is de toegang tot Thermae 2OOO bij de prijs van de overnachting inbegrepen. Dit geldt zowel voor de dag van aankomst als de dag van vertrek. Een overnachting in het hotel van Thermae 2OOO geeft u dus twee volle dagen toegang tot Thermae 2000. Op de dag van aankomst kunt u vanaf 14:00 uur inchecken, u mag op deze dag al vanaf 09:00 uur gebruik maken van de wellnessfaciliteiten. Op de dag van vertrek dient u voor 11:30 uur uit te checken, u kunt uw bagage opbergen in een van onze kluizen en nog de gehele dag gebruik maken van de wellnessfaciliteiten. Er zijn voldoende bagagekluizen aanwezig waar u uw bagage voor incheck of na uitcheck kunt opbergen.

Het uitstekende 4* hotel beschikt over 51 classic rooms en 9 superior rooms: allemaal eigentijds ingericht met –hoe kan het ook anders– uitstekende badfaciliteiten met mineraalrijk water! Het hotel is tegen de helling van de Cauberg aangebouwd. Alle kamers beschikken over een fraai tuinterras en zijn uitgerust met exclusieve Phi-ton bedden. Hiervan zijn er diverse kamers met een schitterend uitzicht op de kasteelruïne of het Geuldal van Valkenburg. Elke hotelkamer beschikt over een 'wellness' minibar, deze bestaat voornamelijk uit biologische en fair trade producten.

Cauberg 25-27
6301 BT  Valkenburg aan de Geul
telefoon 043-6092000
telefax:   043-6092011
e-mail:
info@thermae.nl
website: www.thermae.nl