Hotel Valkenburg: Wittem hotel & hotel Valkenburg

Hotel Valkenburg Informatie aanvragen


Hotel Valkenburg biedt u ouderwetse Limburgse gastvrijheid

Een gezellig familiehotel met de zachte ‘g’, waar u nog oprecht wordt ontvangen als een welkome gast vindt u voor de beste prijs bij de hotelgroep Valkenburg Hotels. De centraal gelegen hotels in Valkenburg liggen dichtbij Maastricht, Aken, Heerlen, Luik, Monschau, Heerlen en Kerkrade vormen de ideale basis voor een veelzijdige hotelvakantie of weekendje weg. Hotels waar u op een persoonlijke manier in de watten wordt gelegd, vaak door de hoteleigenaar zelf; in ieder geval door mensen met een rijke ervaring en traditie in ouderwetse Limburgse gastvrijheid. De hotels van deze groep hebben allemaal leuke arrangementen met Thermae 2000, met het Holland Casino Valkenburg en met veel van de attracties in Valkenburg zoals de Kabelbaan, de Model Steenkolenmijn, Pretpark de Valkenier, de Gemeentegrot, de Kerstmarkt en nog veel meer. Maar natuurlijk is uw hotel in Valkenburg ook een rustplaats, waar u weer energie kunt tanken. Zo biedt Parkhotel een wellness landschap met sauna, whirlpool, jaccuzzi, stoombad, beauty salon, binnenterras en buitenterras met ligweide. Thermae 2000 heeft zelfs een compleet kuurcentrum met houtgestookte sauna’s, massage kamers, fitnessstudio, yoga zaal en nog veel meer.

Een hotel van Valkenburghotels is altijd een prima keuze. Van klein (7 kamers) tot groot (meer dan 100 kamers), in drie en vier sterren classificatie. De accommodatie is meest prima en up to date, maar zeker ook nog knus en romantisch en herinnerend aan vervlogen dagen in het Limburgse Heuvelland. Bij de hotels van de Valkenburghotels groep hebben ze een hele lijst met ideeën klaarliggen voor uw dagbesteding. Maar niet alleen de fietsroutes bijvoorbeeld; ook kunt u bij of via het hotel een prima fiets huren zodat u veilig een dagje kan fietsen over een pittige of over een redelijk vlakke route. Ook motoren zijn natuurlijk van harte welkom in dit weelderig slingerende heuvelland. Uw hotelier zal u de gelegenheid geven om de motor veilig te stallen en heeft ook uw motorroute klaar liggen. De Valkenburghotels hebben bijna allemaal een prima restaurant erbij, waar u kan genieten van streekgerechten. De hotels zonder keuken (bed and breakfast) hebben een lijst ter beschikking van restaurants die de gasten van hun hotel van harte welkom heten, vaak met een speciale aanbieding. Kortom, bij de hotels van de Valkenburghotels groep voelt u zich thuis en krijgt u top ‘value for money’.

 


Copyright © 2005 - 2015 Valkenburghotels


Zoeken naar:
hotel valkenburg wittem hotel thermae 2000 sauna valkenburg sint gerlach hotel hotels sint gerlach simpelveld hotel hotel beauty valkenburg zwembad hotel valkenburg meerssen hotel luxe hotel valkenburg hotel weekend valkenburg margraten hotel hotel atlanta hotel scheepers familiehotel hotel het anker hotel monopole valkenburg hotel ruine valkenburg hotel thermaetel hotel het anker valkenburg hotel schaapkens valkenburg vier sterren hotel hotel ruine hotel schaapkens ondergrondse markt kerstmarkt valkenburg valkenburg kerstmarkt kerst valkenburg valkenburg kerst