Hotel Huis ter Geul

Linda en Johan Hardy heten u welkom in hun rustig, sfeervol en zeer gunstig gelegen hotel aan de rand van het centrum van Valkenburg. 

Ruim opgezette kamers, met TV, kluisje en eigen douche en/of bad en toilet. Rookvrije  kamers natuurlijk. Een lift is aanwezig en ruime parkeergelegenheid. In Huis ter Geul is het altijd prettig vertoeven en u kunt er voor elke gelegenheid terecht. Gratis WiFi. Maak kennis met de spreekwoordelijke Limburgse gastvrijheid. Geniet van de persoonlijke aandacht voor iedere gast. 

Het gastvrije Huis ter Geul is een ideale basis voor een ontspannen vakantie of een rustige thuishaven na een drukke dag. In 2011 door Hotelspecials.nl uitgeroepen tot meest klantvriendelijke hotel van Nederland.

Maak vrienden in het café met de gezellige bar aan een lekker drankje of een kleine snack. Wij serveren o.a. een écht Valkenburgs biertje, een trappist van Chimay, een glaasje fris tot een lekker wijntje van wijnhandel Hardy. 

Leven als een god in Frankrijk: daarbij hoort natuurlijk ook een lekker hapje of een uitgebreid diner. Bij Huis ter Geul bent u aan het juiste adres. Bedrijfsfeestje, bruiloft, familiediner, koffietafel of wat u ook maar kunt bedenken, u bent welkom.

Probeer het allemaal en blijf genieten van het leven.

Neerhem 87
6301 CG Valkenburg aan de Geul
telefoon: 043-6012032

telefax:   043-6015282 
internet: www.huistergeul.nl
e-mail:   info@huistergeul.nl