Hotel Valkenhof

Het 3-sterrenhotel Valkenhof biedt een warme, intieme sfeer voor een ontspannen verblijf in de historische binnenstad. Begin de dag met een gezond ontbijt en profiteer van de uitstekende ligging van het hotel om deze charmante stad te verkennen.

In dit vriendelijke hotel in het hart van Valkenburg worden de beste steaks en spareribs van de stad geserveerd en kunt u genieten van de eenvoudige, elegante accommodatie.

Ongeacht het weer kunt u altijd ontspannen op het terras van het restaurant, dat in de koudere maanden wordt verwarmd. Natuurlijk kunt u ook gewoon binnen bij de open haard een glas wijn drinken en een lichte snack of een heerlijke maaltijd bestellen. Uiteraard kunt u als gast in het hele bedrijf gratis van ons WiFi verbinding gebruikmaken.

De smaakvol ingerichte standaard en comfort- tweepersoonskamers, zowel als de apparte-menten (40m2-max 6 persoons) zijn ingericht met houten/parketvloeren en beschikken over eigen badkamers, TV en voorzieningen die je van een eigentijds hotel mag verwachten.

Ons hotel ligt in een autovrije zone. Voor fietsen en motoren beschikken we over een privé parkeerplaats in het hotel. Verder kunt u gebruik maken van de gemeentelijke (betaalde) parkeerplaatsen op het Walramplein of op het Berkelplein. Voor verdere parkeerinfo in Valkenburg aan de Geul klik hier.


Hotel & Steakhouse Valkenhof
Berkelstraat 34
6301 CC Valkenburg aan de Geul

Telefoon: 043-6012477
internet: www.valkenhof.nu
e-mail:    info@valkenhof.nu