Restaurant Valkenburg: hotel overnachting & restaurant Valkenburg

Restaurant Valkenburg Informatie aanvragen


Restaurant Valkenburg: hotel overnachting & restaurant Valkenburg

Eten en drinken nemen een belangrijke plaats in het Limburgs erfgoed. Van oudsher kent men de Bourgondische inslag. Zo zijn er in Valkenburg dan ook vele restaurants te vinden. Van degelijke Hollandse gerechten tot geraffineerde Spaanse tapas en van de exclusieve Franse keuken tot een lekkere pizza of pasta. U kunt overal wel ergens voor terecht. Befaamd zijn ook de grote verwarmde terrassen, zoals onderaan de Cauberg en in de Grote Straat, waar u in de zomer ’s avonds en ’s winters heerlijk kunt genieten van wat zich buiten allemaal afspeelt. De meeste hotels in Valkenburg bieden aantrekkelijke arrangementen aan, half en vol pension tot en met gezonde beauty- en kuurarrangementen; u kunt er allemaal voor terecht.

Een knus hotelletje in Valkenburg. Het plaatsje waar u eens zich culinair kunt laten verwennen. Eenvoudig en uitbundig, verfijnd en romantisch. Geniet van de weelderige luxe van het ‘sterren niveau’ van restaurants als dat van Camille Oostwegel in Houthem: het Chateau St. Gerlach of Restaurant Jerôme van Jeroen Trimbos, of het Gault Millau van Hotel Tummers, natuurlijk een lid van de Valkenburghotels groep. Maar zeker ook de eerlijke ‘uitgekookte’ eenvoud die u zal aanspreken van de keukens van de Valkenburgse familiehotels zelf. En de bonte keuze aan internationale restaurantjes in het gezellige centrum van Valkenburg. Spaans, Grieks, Mexicaans, Cajun, Oosters, Chinees, Italiaans en wat we volgend seizoen nu allemaal in Valkenburg voor u in petto hebben van restaurants en overige culinaire verwennerij.

Zoeken naar:
restaurant valkenburg valkenburg beautyarrangement valkenburg kamer overnachting valkenburg 2 sterren hotel valkenburg goedkope hotelkamer