Parkhotel Valkenburg

Aan de rand van het centrum van Valkenburg ligt Parkhotel Valkenburg in haar prachtige groene omgeving. Ontworpen door de bekende architect Cuypers in 1892 betreft dit een bijzonder hotel. 

Geniet van de gerenoveerde kamers, van de prachtige wellness, moderne vergaderfaciliteiten, de uitstekende keuken en voor wie de schoen past: de echte chique bruidssuite. In de juiste balans zijn de oude elementen verweven met modern comfort. Dit sfeervolle hotel ademt de ambiance van Limburgse gastvrijheid en betaalbare luxe. Hier kost ontspannen geen moeite!

U mag gebruik maken van de uitgebreide wellness inclusief binnenzwembad, bubbelbad, sauna, stoombad en fitness. Tevens heeft u de mogelijkheid een heerlijke massage te reserveren. Uw auto parkeert u tegen een tarief van € 5 per nacht op onze eigen parking. In het gehele hotel maakt u gratis gebruik van draadloos internet.

Iedereen is welkom, hotelgasten en uiteraard ook mensen uit de omgeving. Ons onlangs gerenoveerde restaurant is gevestigd in een vroegere kloosterruimte, wat het een extra speciale ambiance biedt. Onze keuken is Frans georiënteerd. Bij de samenstelling van het menu houdt onze chef-kok rekening met het seizoen. U krijgt hierdoor altijd gerechten die op dat moment het beste van smaak zijn. Ook ideaal voor uw zakendiner en/of -lunch, uw familiediner of een romantisch diner voor twee. 

Bij mooi weer is het ook mogelijk om op ons te terras te lunchen, dineren of te genieten van een drankje, waar u een schitterend uitzicht heeft over het Limburgse landschap.


Neerhem 68
6301 CJ  Valkenburg aan de Geul
telefoon 043-6013241

telefax 043-6013240
e-mail    info@parkhotelvalkenburg.nl
website  www.parkhotelvalkenburg.nl